LAVANTA

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 130 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lavanta. Meer weten? Ontdek meer

19 sep 2022 om 9:29 eten was lekker maar aan de zoute kant. Het rundvlees was echt veel te zout en konden we niet eten
17 sep 2022 om 21:12 Lavanta schijnt aan de bezorgingstijd niet veel te kunnen doen. Het ligt kennelijk aan de koeriers die niet op tijd komen opdagen Helaas was daardoor het eten ook niet meer op temperatuur. Verbeterpunt voor 5huisbezorgd!
25 aug 2022 om 18:05 Goed en lekker eten, warm. Niets verkeerds mee.
4 jul 2022 om 12:16 Lavanta lavanta!
17 mei 2022 om 21:38 Fantastic food delivery. My address is wrong in google maps and I was able to get in touch with the driver to specify my address. Top!
30 apr 2022 om 19:27 Lekker eten maar een half uur te laat bezorgd
30 apr 2022 om 16:58 Eten was lekker bezorging duurde erg lang.
6 apr 2022 om 16:21 This is homemade Turkish food at its best! Very delicious and will always order again. Delivery was terrible because stupid thuisbezorgd recently decided to start doing multiple deliveries at the same time
12 mrt 2022 om 12:04 Delicious! I was missing homemade Turkish food and they passed every taste test! :) Will order again.
11 mrt 2022 om 19:49 Homemade & altijd lekker.
26 feb 2022 om 22:34 Altijd gied, altijd lekker
19 feb 2022 om 22:34 Great food quality but cold. Food was delivered 1 hour late