LAVANTA

LAVANTA Alles bereid met verse ingredienten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 124 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lavanta. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 21:38 Fantastic food delivery. My address is wrong in google maps and I was able to get in touch with the driver to specify my address. Top!
30 apr 2022 om 19:27 Lekker eten maar een half uur te laat bezorgd
30 apr 2022 om 16:58 Eten was lekker bezorging duurde erg lang.
6 apr 2022 om 16:21 This is homemade Turkish food at its best! Very delicious and will always order again. Delivery was terrible because stupid thuisbezorgd recently decided to start doing multiple deliveries at the same time
12 mrt 2022 om 12:04 Delicious! I was missing homemade Turkish food and they passed every taste test! :) Will order again.
11 mrt 2022 om 19:49 Homemade & altijd lekker.
26 feb 2022 om 22:34 Altijd gied, altijd lekker
19 feb 2022 om 22:34 Great food quality but cold. Food was delivered 1 hour late
4 feb 2022 om 17:20 3 bakken kisir besteld, was verrukkelijk maar mocht voor mij wel wat meer in een bakje zitten. Geeft alleen maar aan hoe lekker ik het vond. Bedankt nog voor het extra yoghurt komkommer saladetje erbij.
1 feb 2022 om 20:27 Erg goed!
13 dec 2021 om 16:14 Yuuum
3 dec 2021 om 21:44 Altijd goed.